MAŠINE ZA „SKIDANJE“ FLEKA PONY ITALIJA

jolly-K

Model Jolly Cappa, Jolly

Sto za hladno detaširanje od inoxa sa dodatkom za čišćenje rukava od inoxa, kapom za usisavanje otpadnih gasova /model Cappa/, sa ugrađena 2 pištolja sa tečnosti i 1 vazdušnim pištoljem opcija po želji:

– ugrađen kompresor

– komplet sa pištoljem na paru/vazduh

JOLLY-S

Model Jolly S

Sto za toplo detaširanje od inoxa sa dodatkom za čišćenje rukava od inoxa. Kombinacija pare 3 nivoa vlažnosti /suva, polusuva i mokra para/. Spoljni dovod pare, vakuma i vazduha.

KABINA ZA DETAŠIRANJE FLEKA

kAPPA-1

Kappa-1 Pony

Ekološka kabina za PRE i POST detaširanje fleka. Idealno rešenje da unapredite kvalitet Vašeg hemijsko čišćenja. Ova kompaktna i funkcionalna jedinica ( 100×85 cm ) nudi na ograničenom prostoru obe varijante pre -i post – detaširanje. Jedinica za Pre- detaširanje se sastoji od 5 litarskog inox rezervoara pod pritiskom, sa pištoljem za sprejanje tečnosti. Jedinica za Post-detaširanje se sastoji od: dva nezavisna prohromska rukavca sa pištoljem, rezervoarom i držačem i vazdušnim pištoljem. Dodaci po želji: Pištolj para/vazduh, automatski elektronski kotao za paru, rezervoar za tečnost sa pištoljem za špricanje, pištolj za „hladno“ detaširanje.