ПОПС ДОО -Увоз, продаја и овлаштени сервис машина за хемијска чишћења и  за професионалне перионице

Наша фирма је дуги низ година есклузивни заступник најпознатијих брендова у сектору хемијског чишћења и прања, као шта су:Alliance Laundry CEE, fIRBIMATIC, PONY, Artmecc, SEITZ, Bar и други.

hemijsko

БИЗНИС ПЛАН: ХЕМИЈСКО ЧИШЋЕЊЕ

На основу дугогодишњег искуства направили смо мало упутство за почетнике који разматрају могућност да отворе хемијско чишћење и почну да се баве овим послом.

firbimatic

ФИРБИМАТИК водећа фирма ФМБ групе за производњу машина за хемијског чишћење. Доказано најбоље машине за хемијско чишћење на тржишту Србије /са Косовом/, Босне & Херцеговине, Црне Горе и Македоније.То и поуздане сервисне услуге који нашим клијентима пружамо као овлашћени сервис су вероватно разлог да је преко 75 % машина за хемијско чишћење на овом подручју фирме Фирбиматик.

перионица

Ако планирате отварање перионице проучите овај материјал који ће Вам помоћи у изради бизнис плана.

718x318_1377024694_IPSO

ALLIANCE LAUNDRY CEE највећи светски произвођач индустријских машина за прање, сушење и пеглање реномираног бренда ИПСО

Наши сервисери се редовно специјализују за одржавање опреме у фабрикама и центрима за обуку произвођача у Италији, Белгији, Шпанији и Чешкој Републици.
Магацин ПОП С доо је пун виталних резервних делова за све наше машине, а у случају посебног случаја делове набављамо у року од најкасније 72х. Као екслузивни заступници резервне делове  држимо искључиво за сервисирање машина које су купљене преко нас. 
Уз машине и сервис држимо цео спектар потрошног материјала, уређаја и репроматеријала за делатност.
pony

PONY Италија: најпознатији светски произвођач машина за пеглање и за деташирање флека 2018. године слави 60 година рада. 75% нових машина на тржишту Србије /са Косовом/, БЈР Македоније, Црне Горе и Босне и Херцеговине се производи у овој фабрици.

artmecc

ARTMECC Италија реномирани произвођач еколошких машина за паковање одеће и веша, као и покретних трака за манипулацију одећом разних димензија и облика.

seitz

SEITZ Немачка најпознатији светски специјализовани произвођач разних хемијских средстава и детерџената за хемијско чишћење и прање.