ПОПС ДОО -Увоз, продаја и овлаштени сервис машина за хемијска чишћења и  за професионалне перионице

Наша фирма је дуги низ година есклузивни заступник најпознатијих брендова у сектору хемијског чишћења и прања, као шта су:Alliance Laundry CEE, fIRBIMATIC, PONY, Artmecc, SEITZ, Bar и други.

hemijsko

БИЗНИС ПЛАН: ХЕМИЈСКО ЧИШЋЕЊЕ

На основу дугогодишњег искуства са око 100 опремљених радњи направили смо мало упутство за почетнике који разматрају могућност да отворе хемијско чишћење и почну да се баве овим послом.
Наравно цене се често мењају тако да их можете ажурирати ако пошаљете захтев за понуду опреме.
firbimatic

ФИРБИМАТИК водећа фирма ФМБ групе за производњу машина за хемијског чишћење. Доказано најбоље машине за хемијско чишћење на тржишту Србије /са Косовом/, Босне & Херцеговине, Црне Горе и Македоније.То и поуздане сервисне услуге који нашим клијентима пружамо као овлашћени сервис су вероватно разлог да је преко 80 % машина за хемијско чишћење на овом подручју фирме Фирбиматик.

перионица

Ако планирате отварање перионице проучите овај материјал који ће Вам помоћи у изради бизнис плана.

718x318_1377024694_IPSO

ALLIANCE LAUNDRY CEE највећи светски произвођач индустријских машина за прање, сушење и пеглање реномираног бренда ИПСО

Наши сервисери се редовно специјализују за одржавање опреме у фабрикама и центрима за обуку произвођача у Италији, Белгији, Шпанији и Чешкој Републици.
На магацину ПОП С доо редовно држимо виталне резервних делова за машине које продајемо, а у случају посебног случаја делове набављамо у најбржем могућем року. Као ексклузивни заступници резервне делове  држимо искључиво за сервисирање машина које су купљене преко нас. 
Уз машине и сервис држимо цео спектар потрошног материјала, уређаја и репроматеријала за делатност.
pony

PONY Италија: најпознатији светски произвођач машина за пеглање и деташирање флека има традицију производње преко 60 година, али и даље предњачи са новитетима у својој делатности. 75% нових машина на тржишту Србије /са Косовом/, БЈР Македоније, Црне Горе и Босне и Херцеговине се производи у овој фабрици.

artmecc

ARTMECC Италија реномирани произвођач еколошких машина за паковање одеће и веша, као и покретних трака за манипулацију одећом разних димензија и облика.

seitz

SEITZ Немачка најпознатији светски специјализовани произвођач разних хемијских средстава и детерџената за хемијско чишћење и прање.