МАШИНЕ ЗА „СКИДАЊЕ“ ФЛЕКА ПОНY ИТАЛИЈА

jolly-K

Модел Јоллy Цаппа, Јоллy

Сто за хладно деташирање од иноxа са додатком за чишћење рукава од иноxа, капом за усисавање отпадних гасова /модел Цаппа/, са уграђена 2 пиштоља са течности и 1 ваздушним пиштољем опција по жељи:

– уграђен компресор

– комплет са пиштољем на пару/ваздух

JOLLY-S

Модел Јоллy С

Сто за топло деташирање од иноxа са додатком за чишћење рукава од иноxа. Комбинација паре 3 нивоа влажности /сува, полусува и мокра пара/. Спољни довод паре, вакума и ваздуха.

КАБИНА ЗА ДЕТАШИРАЊЕ ФЛЕКА

kAPPA-1

Каппа-1 Понy

Еколошка кабина за ПРЕ и ПОСТ деташирање флека. Идеално решење да унапредите квалитет Вашег хемијско чишћења. Ова компактна и функционална јединица ( 100×85 цм ) нуди на ограниченом простору обе варијанте пре -и пост – деташирање. Јединица за Пре- деташирање се састоји од 5 литарског иноx резервоара под притиском, са пиштољем за спрејање течности. Јединица за Пост-деташирање се састоји од: два независна прохромска рукавца са пиштољем, резервоаром и држачем и ваздушним пиштољем. Додаци по жељи: Пиштољ пара/ваздух, аутоматски електронски котао за пару, резервоар за течност са пиштољем за шприцање, пиштољ за „хладно“ деташирање.