Модел ЦД 10
Капацитет 10 кг
Грејање Електрично
Електричне везе 230В/1/50Хз
  230В/3/50Хз
  400В/3/50Хз
 
Електрично грејање 5.35 кW
Нето тежина 68 кг
Димензије В x Ш x Д 1027x683x711 мм
poluprofesionalne-susare-za-ves
Модел ФД 112
Капацитет 6 кг
Грејање Електрично
Електричне везе 200В/50-60Хз/1
  230В/50-60Хз/1
  400-415В/50-60Хз/3+Н
  400-440В/60Хз/3
Електрично грејање 3 кW
Нето тежина 40 кг
Димензије В x Ш x Д 850x595x595 мм
poluprofesionalne-susare-za-ves
Модел ФДЦ 112
Капацитет 6 кг
Грејање Електрично
Електричне везе 200В/50-60Хз/1
  230В/50-60Хз/1
  400-415В/50-60Хз/3+Н
  400-440В/60Хз/3
Електрично грејање 2.5 кW
Нето тежина 44 кг
Димензије В x Ш x Д 850x595x595 мм
poluprofesionalne-susare-za-ves
Модел ФДХП 112
Капацитет 6 кг
Грејање Електрично
Електричне везе 200В/50-60Хз/1
  230В/50-60Хз/1
  400-415В/50-60Хз/3+Н
  400-440В/60Хз/3
Електрично грејање
Нето тежина 52 кг
Димензије В x Ш x Д 850x595x595 мм
poluprofesionalne-susare-za-ves